Accounts bekijken die zijn ingesteld op uw sitereferentie(s)

Laatst bijgewerkt:

De pagina Accounts geeft details over alle accounts die zijn ingesteld voor je sitereferenties. Dit omvat alle betalingsmethoden en valuta's die je sites kunnen verwerken.

Vereiste gebruikersrollen

Ontwikkelaar 2, Site-admin, Sitegebruiker, Sitegebruiker 2

Hoe krijgt u toegang tot

Accounts worden afzonderlijk bekeken voor elke sitereferentie waartoe u toegang hebt.
Selecteer uw site op de pagina "Sites" en klik op het pictogram "Rekeningen".

Rekeningen

De pagina "Rekeningen" geeft details over alle rekeningen die zijn ingesteld voor de huidige site. De kaarttypen en valuta's die u kunt verwerken worden onder vier kopjes weergegeven:

Naam van het veld Commentaar
Rekening Het kan gaan om ECOM (e-commerce/internettransacties) en MOTO (postorder-telefoontransacties).
Acquirer De naam van de wervende bank via welke u verzoeken kunt verwerken.
Munt Ondersteunde Munt voor deze account.
Betalingstype De soorten betalingen die u met deze rekening kunt verwerken.

De resultaten kunnen worden gesorteerd onder elke kolomtitel, en kunnen ook verder worden gefilterd met behulp van het zoekvak rechtsboven in de resultatentabel.