Gebruikers bekijken die toegang hebben tot sitereferentie(s)

Laatst bijgewerkt:

U kunt een lijst bekijken van gebruikers die toegang hebben tot een bepaalde sitereferentie.

Vereiste gebruikersrollen

Ontwikkelaar 2, Site-admin, Sitegebruiker, Sitegebruiker 2

Hoe krijgt u toegang tot

Selecteer uw site op de pagina "Sites" en klik op het pictogram "Vestigingsgebruikers".

Gebruikers

Voor elke gebruiker in de tabel wordt de volgende informatie weergegeven:

Kop Commentaar
Avatar De avatarafbeelding van de gebruiker.
Gebruikersnaam

Weergavenaam en gebruikersnaam van de gebruiker die toegang heeft tot de geselecteerde site.

Klik op een gebruiker voor meer informatie.

Rol

Rol toegewezen aan de gebruiker.

Klik hier voor een volledige lijst van functies.

Laatst ingelogd in Datum en tijdstempel waarop de gebruiker zich voor het laatst heeft aangemeld bij MyST.