Geavanceerde aanpassingen mogelijk maken

Laatst bijgewerkt:

Nadat u de vereiste bestanden hebt geüpload, kunnen ze worden gebruikt om uw pagina's te renderen door de volgende mark-up toe te voegen aan uw afrekeningsformulier, inclusief de naam van uw profiel:

<input type=’hidden’ name=’stprofile’ value='[name of profile]’>

• Wanneer de profielnaam is opgenomen in de POST, worden de bijbehorende bestanden gebruikt (indien beschikbaar) voor elke Trust Payments-gehoste pagina.
  • Wanneer het profiel niet is opgenomen in de POST, wordt de standaardstijl gebruikt tijdens het betalingsproces.

De volgende voorbeelden zijn voor het starten van het betalingsproces op depagina "Choice" en "Details":

HTML voor plaatsing op de "Choice" paginaHTML voor plaatsing op de "Details" pagina
<html>
<head>
</head>
<body>
<!--YOUR HTML-->
<form method="POST" action="<DOMAIN>/process/payments/choice">
<input type="hidden" name="sitereference" value="test_site12345">
<input type="hidden" name="stprofile" value="birthday">
<input type="hidden" name="currencyiso3a" value="USD">
<input type="hidden" name="mainamount" value="100.00">
<input type="hidden" name="version" value="2">
<input type="hidden" name="orderreference" value="myorder12345">
<input type="submit" value="Pay">
</form>
</body>
</html>

Vervang <DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

Vereisten

• De profielnaam wordt ingevoerd in een veld genaamd stprofile.
  • U mag slechts één stprofile in een verzoek opnemen.
  • De profielnaam die je kiest moet voldoen aan de eisen die op deze pagina staan.