Meer informatie over profielen

Laatst bijgewerkt:

Om het uiterlijk van uw Payment Pages aan te passen, moet u gebruik maken van profielen.

In de context van de Payment Pages bestaat een profiel uit een verzameling aangepaste bestanden die kunnen worden toegepast op een Payment Pages sessie, waarbij de standaardweergave wordt vervangen door die welke is gedefinieerd in uw eigen CSS, JavaScript en HTML-code.

U kunt een aantal profielen hebben voor verschillende scenario's. Aan elke betalingssessie kan desgewenst een ander profiel worden toegewezen door het element stprofile element op te nemen in het verzoek aan Payment Pages. Per klantsessie kan slechts één profiel worden toegepast.

U zou verschillende profielen kunnen hebben om unieke lay-outs en/of styling toe te passen voor verschillende afdelingen binnen uw bedrijf.

Voor een wenskaartenwinkel zou u bijvoorbeeld verschillende profielen kunnen hebben voor elke afdeling of producttype:

Als geen aangepast profiel is opgegeven, of als het opgegeven profiel niet over de bestanden beschikt die nodig zijn om aanpassingen uit te voeren, worden de standaardpagina's van Trust Payments weergegeven.

Vereisten

• Profielnamen moeten kleine letters en/of cijfers bevatten (max. lengte 20).
  • Profielnamen mogen geen hoofdletters, leestekens of spaties bevatten.
  • Voor één site referentie kunnen meerdere profielen worden gedefinieerd.
  • Geüploade bestanden kunnen alleen worden gebruikt op de bijbehorende site referentie.
  • Om een profiel op meerdere sites te gebruiken, moeten de bestanden worden geüpload naar elke site referentie.

Nu u een basiskennis hebt van hoe profielen kunnen worden gebruikt om uw kassa aan te passen, kunt u beginnen met het plannen van uw wijzigingen. Klik hier om verder te gaan.