Standaard profielen overschrijven

Laatst bijgewerkt:

De standaard Trust Payments HTML-code wordt gebruikt op uw Payment Pages in de volgende scenario's:

• U specificeert "default" als de stprofile in het verzoek aan Payment Pages.
  • U geeft een stprofile in het verzoek aan Payment Pages, maar de vereiste [profile][page].html bestand niet is geüpload naar de site referentie die de betaling verwerkt.

Het is mogelijk om uw eigen standaard HTML-code op te heffen en te gebruiken. Deze bestanden zullen worden aangeroepen in plaats van Trust Payments's standaard HTML-code in de hierboven beschreven scenario's.

U kunt elk van de volgende bestanden uploaden:

Bestandsnaam Beschrijving
defaultchoice.html De betalingskeuzepagina
defaultdetails.html De pagina met betalingsgegevens
defaultlocked.html Pagina getoond wanneer de klant zijn browser ververst voordat de eerste aanvraag is voltooid
default3dredirect.html De 3-D Secure omleidingspagina
defaultresponse.html De antwoordpagina

Samengevat, als u stprofile = "verjaardag" in het verzoek opgeeft, voor elke pagina die wordt weergegeven:

• Trust Payments zal gebruiken verjaardag[page].html.
  • Als verjaardag[page].html niet is geüpload, zal Trust Payments default[page].html.
  • Als de default[page].html niet is geüpload, wordt de standaard Trust Payments branding gebruikt.

Standaard HTML-bestanden worden alleen gebruikt als er geen andere HTML-bestanden beschikbaar zijn bij het renderen van een pagina.