Uw kassa lokaliseren

Laatst bijgewerkt:

Door uw POST bij te werken op Payment Pages zoals hieronder beschreven, kunt u de taal en opmaak van de weergegeven tekst wijzigen om deze beter af te stemmen op de behoeften van uw internationale klanten. Dergelijke wijzigingen worden toegepast op de inhoud op de Payment Pages tijdens het afrekenproces en ook op het ontvangstbewijs dat naar de klant wordt gemaild na een transactie (met behulp van onze Regelbeheer). Lees verder om te leren hoe.

Zie het volgende HTML-voorbeeld. Uw systeem moet het extra veld locale. Wij zullen de waarde van dit veld gebruiken bij het renderen van de pagina, om ervoor te zorgen dat de juiste taal aan de klant wordt getoond.

Alleen door Trust Payments gehoste pagina's worden vertaald. Als de klant wordt doorverwezen naar een pagina die door een derde partij wordt gehost (bv. bij gebruik van een APM), wordt de weergegeven taal gecontroleerd door die derde partij.

Het volgende voorbeeld stelt de taal van de Payment Pages in op Zweeds:

<body>
<!--YOUR HTML-->
<form method="POST" action="<DOMAIN>/process/payments/choice">
<!--Other fields-->
<input type="hidden" name="locale" value="sv_SE">

Vervang <DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

Ondersteunde gebieden

locale waarde Beschrijving
cy_GB Welsh, Verenigd Koninkrijk
da_DK Deens, Denemarken
de_DE Duits, Duitsland
en_US Engels, Verenigde Staten
en_GB Engels, Verenigd Koninkrijk
es_ES Spaans, Spanje
fr_FR Frans, Frankrijk
it_IT Italiaans, Italië
nl_NL Nederlands, Nederland
no_NO Noors, Noorwegen
sv_SE Zweeds, Zweden