Kassa weergeven in een iframe

Laatst bijgewerkt:

Je kunt iframes gebruiken om de Payment Pages weer te geven binnen de lay-out van je website.

Compatibiliteit

Iframes wordt mogelijk niet correct weergegeven in bepaalde webbrowsers. (bijv. bepaalde mobiele webbrowsers)

We bieden aanvullende HTML/CSS-opmaak voor gevallen waarin iframes wordt weergegeven in iOS-browsers (scroll naar beneden voor meer informatie).

PayPal en Apple Pay ondersteunen geen iframe integraties.

Houd rekening met de onderstaande beveiligingsupdates voor browsers, die mogelijk problemen kunnen veroorzaken voor klanten die uw kassa gebruiken wanneer deze wordt gehost op een iframe, met name voor klanten met iOS. We raden je aan om dit artikel van Microsoft door te nemen voor een correcte afhandeling van dit scenario.

Klik hier om dit in een nieuw tabblad te openen.

Uw website configureren

Het is absoluut noodzakelijk dat alle webpagina's op je site worden gecodeerd met Secure Socket Layer (SSL) om een correcte werking van iframes in alle browsers te garanderen.

Om de iframe in je website op te nemen, moet je HTML-code zoals in het onderstaande voorbeeld opnemen in de HTML van je website:

<iframe src="<DOMAIN>/process/payments/choice?sitereference=test_site12345&mainamount=10.00&currencyiso3a=GBP&version=2&stprofile=default" width="100%" height="600" scrolling="auto" style="border:0px;"></iframe>

Vervang <DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

Iframe-geoptimaliseerde lay-out

Je kunt je POST eenvoudig bijwerken naar Payment Pages om de adresvelden van de pagina te verbergen. We bieden een alternatieve standaardlay-out die compacter is en gemakkelijker in een iframe past.

Deze configuratie veronderstelt dat u de klant om de nodige factuur- en leveringsadresgegevens vraagt op uw eigen website en deze opneemt in de POST naar Payment Pages, of dat deze adresgegevens niet vereist zijn (bv. aankoop door een terugkerende klant). Klik hier voor meer informatie.

Je kunt het uiterlijk en de lay-out van de Payment Pages binnen een iframe verder aanpassen door de HTML/CSS-opmaak te wijzigen.

Omgaan met iframes op iOS-apparaten

Om compatibiliteitsproblemen te voorkomen bij het weergeven van de Payment Pages in iframes op iOS-apparaten, moet je het volgende opnemen in je HTML-opmaak:

stdefaultprofile=st_iframe_cardonly

En de volgende CSS:

overflow:hidden;
min-width:100%