Velden opgeven als vereist op Payment Pages

Laatst bijgewerkt:

U kunt op uw Payment Pages aangeven welke velden verplicht moeten worden ingevuld. Als de klant niet in alle verplichte velden informatie verstrekt of ongeldige informatie invoert, gaat de betaling niet door en wordt het betreffende veld op het scherm gemarkeerd. Zo kan de klant correcties aanbrengen en het opnieuw proberen.

Standaard moet de klant zijn betalingsgegevens (kaartnummer, vervaldatum, beveiligingscode) invoeren op de Payment Pages. In dit deel van het document wordt uitgelegd hoe aanvullende velden kunnen worden ingevoerd.

Als je integreert met PayPal, moet je de MyST Regelbeheer gebruiken om verplichte velden op te geven, zoals hieronder beschreven.

De POST aanpassen (alleen voor kaartbetalingen)

U kunt uw POST naar Payment Pages aanpassen om verplichte velden voor de klant te specificeren. Dit wordt gedemonstreerd in het volgende HTML-voorbeeld. Naast de betalingsgegevens moet de klant ook velden invoeren die worden aangeduid als strequiredfields op uw Payment Pages.

<html>
<body>
<!--YOUR HTML-->
<form method="POST" action="<DOMAIN>/process/payments/choice">
<!--Other fields-->
<input type="hidden" name="strequiredfields" value="billingpostcode">
<input type="hidden" name="strequiredfields" value="billingfirstname">
<input type="hidden" name="strequiredfields" value="billinglastname">
<input type="submit" value="Pay">
</form>
</body>
</html>

Vervang <DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

De velden die u als verplicht opgeeft in de POST moeten worden opgenomen in de string die wordt gebruikt om de beveiligingshash van uw aanvraagsite te genereren. Als u dat niet doet, krijgt de klant een foutmelding "Ongeldige gegevens" te zien.

De MyST gebruiken Regelbeheer

Je kunt aangepaste regels maken in MyST Regelbeheer die velden specificeren als vereist onder bepaalde voorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat velden alleen vereist zijn als je met een kaart betaalt, zodat betaalmethoden waarbij de klant naar PayPal wordt doorgestuurd om zijn betaalgegevens in te voeren, niet worden beïnvloed.

Log in op MyST en maak een regel aan met actietype 'Verplichte velden van betaalpagina's'. Klik hier voor informatie over hoe u met de Regelbeheer.