Actieknoppen toevoegen

Laatst bijgewerkt:

"Annuleren" knop

Payment Pages kan worden geconfigureerd om "Annuleren"-knoppen te tonen op de pagina met de betalingskeuze en/of de pagina met de betalingsdetails. Wanneer daarop wordt geklikt, wordt de klant omgeleid naar een URL van uw keuze.

"Verder winkelen" knop

Payment Pages kan worden geconfigureerd om een knop "Verder winkelen" te tonen op de antwoordpagina, na een succesvol autorisatie verzoek. Wanneer daarop wordt geklikt, wordt de klant doorgestuurd naar een URL van uw keuze.

Configuratie

Om deze knoppen in te stellen op Payment Pages, kunt u contact opnemen met ons Support Team. Informeer support over de vereiste URL('s) en knoppen voor uw oplossing.