Wat zijn opgeslagen rapporten?

Laatst bijgewerkt:

Bij het genereren van rapporten op de "Rapportage"kun je tijd besparen door een van de "Opgeslagen zoekopdrachten" te selecteren met behulp van de vervolgkeuzelijst op het scherm. Als je een opgeslagen rapport selecteert, worden het overzichtstype, de filters en de criteria voor Groeperen op automatisch aangepast. Je hoeft alleen nog maar een site referentie(s) en een datumbereik te selecteren.

Nadat u een opgeslagen rapport hebt geselecteerd, kunt u extra wijzigingen aanbrengen in uw zoekcriteria voordat u het rapport genereert. Vergeet niet dat u op"Toon filters" kunt klikken om alle toegepaste filters weer te geven, en deze kunnen indien nodig worden verwijderd door op"Geavanceerd" te klikken. Klik hier voor meer informatie over het genereren van rapporten.

Standaard opgeslagen rapporten

De volgende vooraf geconfigureerde opgeslagen rapporten kunnen worden geselecteerd uit het keuzemenu "Opgeslagen rapporten":

site referentie Zoekopdrachten

(Voor verkopers die TRU Connect gebruiken)

• Dagelijks authorisaties - Rapportage van geautoriseerde transacties gegroepeerd op de datum waarop ze zijn geautoriseerd.

• Dagelijks afwikkeling - Rapportage van afgewikkelde transacties gegroepeerd op de datum waarop ze werden afgewikkeld.

• autorisatie Afstemming - Rapport van alle met succes geautoriseerde transacties gegroepeerd per dag, rekening en Betalingstype dat wordt gebruikt voor reconciliatie.

• afwikkeling Afstemming - Rapport van alle succesvol afgewikkelde transacties gegroepeerd per dag, rekening en Betalingstype dat wordt gebruikt voor reconciliatie.

MID-zoekopdrachten

(Voor verkopers die TRU Acquiring gebruiken)

• Overzicht vergoedingen - Een overzicht van het totale aantal transacties, vergoedingen, aanpassingen en andere boekingen verwerkt via de geselecteerde MID in de geselecteerde periode.

• Betaaladvies handelaar - Rapport dat batches weergeeft van transacties die gepland zijn om betaald te worden naar de bankrekening van de verkoper via de geselecteerde MID over de geselecteerde periode.

Aangepaste opgeslagen zoekopdrachten

Je kunt ook aangepaste zoekparameters opslaan voor later, zodat je in de toekomst rapporten kunt genereren zonder de site referentieFilters en Groep Op opnieuw hoeft in te stellen. Zo werkt het:

1. Navigeer naar de "Rapportage" pagina, selecteer de site referentie linksboven en klik op"Geavanceerd" om de Filters en Groepsgrootte in te stellen. Klik op"Zoeken" als je klaar bent.

2. Nadat het rapport is gegenereerd, kun je de zoekparameters opslaan voor later door te klikken op de knop "Acties" boven de tabel en vervolgens op"Opslaan".

3. Als je een zoekopdracht opslaat, krijg je dit eenvoudige formulier te zien:

• Geef de zoekopdracht een naam naar keuze.
    • U kunt optioneel het vakje "Opslaan sitereferenties" aanvinken om de huidige selectie toe te passen sitereferenties opnieuw toe te passen wanneer u deze aangepaste zoekopdracht op een later tijdstip uitvoert. Laat dit vakje leeg als je alleen de Filters en Groep Op wilt opslaan.
    • Je kunt optioneel het vakje "Tabelvoorkeuren opslaan" aanvinken om de volgorde van de kolommen in de tabel "Rapport" te onthouden. (Tabelkolommen kunnen herschikt worden door ze aan te klikken en naar hun plaats te slepen)

Klik op"Opslaan" als je klaar bent.

4. Als je een aangepaste zoekopdracht hebt opgeslagen, kun je de volgende keer dat je terugkeert naar de "Rapportage" terugkeert, wordt uw aangepaste opgeslagen zoekopdracht weergegeven in de vervolgkeuzelijst "Opgeslagen zoekopdrachten". Om de aangepaste opgeslagen zoekopdracht toe te passen, selecteert u deze gewoon uit de vervolgkeuzelijst en de parameters die u hebt gekozen om op te slaan, worden toegepast.

Aangepaste opgeslagen zoekopdrachten beheren

• Er kunnen maximaal 20 aangepaste opgeslagen zoekopdrachten worden opgeslagen per Portal gebruikersaccount.
  • Opgeslagen zoekparameters kunnen niet worden gewijzigd. In plaats daarvan moet u nieuwe zoekopdrachten opslaan volgens de bovenstaande instructies en oude zoekopdrachten die niet langer nodig zijn verwijderen.

• Om een eerder opgeslagen aangepaste zoekopdracht te verwijderen, klikt u op de vervolgkeuzelijst "Opgeslagen zoekopdrachten" en vervolgens op het pictogram naast de zoekopdracht die u wilt verwijderen. Wanneer daarom wordt gevraagd, klikt u op"Bevestigen" om het verwijderen te voltooien.