Verslag financieringsrekening

Laatst bijgewerkt:

Deze functie is beschikbaar voor verkopers die onze TRU Acquiring diensten gebruiken.

Het rapport "Financieringsrekening" toont het huidige saldo voor één of meer MID-rekeningen en geeft een overzicht van alle inkomende transacties en uitgaande debiteringen, zoals terugbetalingen, rolling reserves, terugboekingen en vergoedingen.

Vereiste gebruikersrollen

Beheerder, Ontwikkelaar, Transactiegebruiker, Vergoedingen en rekeningen bekijken, Alleen transacties bekijken

Hoe krijgt u toegang tot

1. Selecteer "Rapportage" in de zijbalk om de pagina Rapportage te openen.
  2. Selecteer linksboven "MID" en selecteer vervolgens een of meer MID(s) in het vervolgkeuzemenu.

Als u meerdere MID's selecteert, moeten deze door komma's worden gescheiden:

e.g. "000104912345678,000104908642024"

3. Selecteer "Funding Account" in "Stored Searches" (Opgeslagen zoekopdrachten).

4. Selecteer bij "Accounttype" de volgende zoekfilters:
    • Acquiring Fee Account (Gross) - Voor accounts die het brutomodel afwikkeling gebruiken, worden hier alleen de vergoedingen weergegeven.
    • Betaalrekening - Hier worden transacties, handmatige aanpassingen, terugboekingen en het te storten bedrag op je bankrekening weergegeven. Voor accounts die het netto afwikkeling model gebruiken, zijn hier ook de kosten inbegrepen.
  5. Selecteer in "afwikkeling Munt " de munteenheden die worden gebruikt om de bedragen in het rapport weer te geven.
    (Zorg ervoor dat u een Munt selecteert die wordt ondersteund door uw MID)
  6. Selecteer bij "Datum" het datumbereik voor het rapport.
  7. Kies tussen het weergeven van resultaten"Op het scherm" of het uitvoeren van een"Export" (rapport downloaden als XLSX- of CSV-bestand).

8. Klik op "Zoek".

Doorzoekbare records zijn beschikbaar tot en met de vorige kalenderdag. Pogingen om op de huidige dag te zoeken leveren geen resultaten op.

Rapporten die op het scherm worden weergegeven, kunnen alleen worden gegenereerd op basis van maximaal 1000 gegevensrecords over alle geselecteerde MID's. Als deze limiet wordt overschreden, worden deze extra gegevens niet opgenomen in het weergegeven rapport. Als deze limiet wordt overschreden, worden deze overtollige gegevens niet opgenomen in het weergegeven rapport, wat resulteert in onnauwkeurige gegevens. In deze situatie moet je in plaats daarvan het volledige rapport exporteren, omdat dit alle gegevens bevat.

Tabel filters

Rapporten die op het scherm worden weergegeven, tonen telkens één MID en één afwikkeling Munt .

Je kunt de MID en afwikkeling Munt kiezen die door het rapport worden gebruikt door een keuze te maken uit de tabelfilters boven de tabel. De rapporttabel wordt onmiddellijk bijgewerkt met je selecties zonder dat je de pagina hoeft te verversen.

Het Huidige saldo dat bovenaan het rapport wordt weergegeven, weerspiegelt ook de geselecteerde MID en afwikkeling Munt . Het weergegeven saldo is actueel vanaf de datum Laatst bijgewerkt die rechts wordt weergegeven.

Als je niet alle verwachte afwikkeling valuta's in de tabelfilters voor selectie ziet, volg dan deze tips:

• Controleer of je deze valuta's hebt geselecteerd in de zoekfilters bovenaan de pagina.

• Als er meer dan 1000 records beschikbaar zijn, download dan het rapport om er zeker van te zijn dat alle records worden weergegeven.
  • Als je nog steeds geen Munt kunt selecteren, zijn er mogelijk geen overeenkomende transacties in die Munt binnen het gezochte datumbereik.

Rapport tabel

Elke rij in de tabel vertegenwoordigt groepen transacties van/naar de Funding Account, gegroepeerd op kaarttype en locatie. Voor elk item in de tabel wordt de volgende informatie weergegeven:

Naam van de kolom Beschrijving
Boekdatum De datum waarop de transacties zijn verwerkt.
Rekening Type Het type rekening dat in het rapport wordt getoond. (Voor dit opgeslagen rapport wordt altijd "Financieringsrekening" getoond)
Type Het type transactie(s) of vergoeding(en) waarop dit record betrekking heeft.
Aantal transacties Voor deze record is dit het aantal inkomende transacties en uitgaande debiteringen, zoals terugbetalingen, rolling reserves, chargebacks en vergoedingen.
Transactie munt De verwerking Munt van transactie(s) of vergoeding(en) waarop deze record betrekking heeft.
Transactie bedrag Het totale bedrag van deze transactie(s) of vergoeding(en) in de verwerking Munt.
Rekening Bedrag Netto

Dit toont de nettomutatie op de financieringsrekening als gevolg van deze transacties op afwikkeling Munt .

• Fondsen die zijn bijgeschreven op de financieringsrekening worden weergegeven als positieve waarden.
  • Fondsen die van de financieringsrekening worden afgeschreven, worden als negatieve waarden weergegeven.
Kaart Type Voor Transactietype "Merchant Aankoopdeposito" is dit het kaartschema van de klantenkaarten.
ARN Het Referentienummer van de Acquirer (alleen van toepassing op Chargebacks).
Addendum ARN Een interne referentie die wordt gebruikt door Trust Payments.
Fee Sequence Description

De beschrijving van de handmatige aanpassing (indien van toepassing).