Ik zie niet alle kolommen in de Transactie zoekresultaten tabel

Laatst bijgewerkt:

Om onze interface te stroomlijnen en te voorkomen dat u naar links en rechts moet scrollen om alle inhoud te bekijken, zijn de tabellen met zoekresultaten voor Transactie aangepast aan de grootte van uw browservenster. Dit betekent dat als u veel kolommen hebt geselecteerd, de meest rechtse kolommen standaard worden verborgen.

Hoe de verborgen gegevens te bekijken

1. Klik op het pictogram links van de rij waarin u geïnteresseerd bent.

2. De rij wordt dan naar beneden uitgebreid om alle verborgen gegevens te tonen.

Als u wilt dat gegevens niet aan het zicht worden onttrokken

U kunt de weergave van de tabel op de pagina als volgt wijzigen:

1. Klik op de   pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en dan "Weergaveopties".

2. Klik in het weergegeven pop-upvenster op "Tabellen" om meer opties uit te breiden en te bekijken.

3. Vanaf hier zijn er twee interessante opties:
    • "Responsief" - Door deze optie uit te schakelen, wordt de tabel niet langer beperkt tot de breedte van uw scherm. In plaats daarvan wordt de volledige tabel weergegeven, en kunt u naar links en rechts scrollen om alle gegevens te bekijken.
    • "Comprimeren" - Door deze optie in te schakelen worden de lettergrootte en de opvulling tussen de tabelcellen verkleind, zodat meer gegevens op het scherm kunnen worden weergegeven zonder dat u hoeft te scrollen.
  4. Wanneer u klaar bent met het selecteren van uw wijzigingen, klikt u op "Opslaan" en de wijzigingen worden onmiddellijk op de pagina weergegeven, zonder dat u opnieuw hoeft te zoeken.

Deze instellingen blijven bewaard op uw account, dus u hoeft dit maar één keer te configureren en MyST onthoudt uw voorkeuren voor elke zoekopdracht die u voortaan uitvoert.

U kunt ook naar het tabblad "Velden" gaan bovenaan de pagina Transactie zoeken en enkele velden die u niet nodig hebt deselecteren en opnieuw op "Zoeken" klikken. U kunt zelfs uw voorkeursvelden opslaan voor later, zodat u uw kolommen niet opnieuw hoeft in te stellen. Klik hier voor meer informatie.