Mijn MyST account is geblokkeerd

Laatst bijgewerkt:

Om veiligheidsredenen kan ons systeem de accounts van MyST gebruikers die aan bepaalde criteria voldoen automatisch vergrendelen. Als uw MyST account is vergrendeld, kunt u zich niet meer aanmelden en heeft u geen toegang tot uw account. Accountvergrendeling heeft geen enkele invloed op de werking van uw sites bij ons (d.w.z. transacties worden gewoon doorgevoerd). Evenmin hebben zij invloed op de mogelijkheid van andere gebruikers in uw organisatie om toegang te krijgen tot hun accounts.

Veel voorkomende redenen waarom uw account vergrendeld kan zijn:

• Te veel invoer van onjuist wachtwoord op de aanmeldingspagina.
  • Account is voor langere tijd inactief geweest.
  • De beheerder van uw organisatie heeft de gebruiker handmatig vergrendeld.

Om uw account te deblokkeren

Sommige accountvergrendelingen zijn tijdelijk. Als u zich niet kunt aanmelden vanwege een geblokkeerde account, raden wij u eerst aan ten minste een half uur te wachten en het opnieuw te proberen. Als u zich echter nog steeds niet kunt aanmelden, of als u onmiddellijke toegang tot uw MyST account nodig hebt, neem dan contact op met uw beheerder en hij of zij kan deze voor u ontgrendelen.

Als u een beheerder bent voor uw organisatie en u kunt geen toegang krijgen tot uw account, neem dan contact op met ons Support Team voor hulp.