Hoe de standaard auth-methode van uw site te controleren

Laatst bijgewerkt:

Om de standaard Auth methode instellingen op uw site te bekijken, begint u met aanmelden bij MyST:

1. Klik op "Sites" in de zijbalk.

2. Klik dan op uw site referentie in de tabel.

3. U komt op de pagina "Locatiegegevens". Van hieruit klikt u op "Vestigingsinstellingen".

De standaard auth-methode van de site wordt weergegeven in de sectie "Vestigingsinstellingen":

De standaard auth methode gebruikt door uw site referentie kan worden omgeschakeld tussen "PRE" en "FINAL", door contact op te nemen met ons Support team en de wijziging aan te vragen.