Migratie van st.js van versie 1 naar versie 3

Wij hebben een nieuwe versie van de JavaScript Library geïntroduceerd, die wij st.js v3 noemen.

Waarom zou u upgraden van versie 1?

• JavaScript Library versie 1 ondersteunt EMV 3DS niet (3-D Secure versie 2), dus moet u migreren naar versie 3 om te voldoen aan het PSD2 -mandaat.

Alle bedrijven binnen de EER (Europese Economische Ruimte) zijn verplicht 3-D Secure versie 2 te gebruiken bij de verwerking van e-commercetransacties, als onderdeel van het PSD2 mandaat.

• De v1 bibliotheek wordt niet langer actief onderhouden en uitgerold met de laatste beveiligingspatches
  • Nieuwe functies - zoals Google Pay - worden niet geïmplementeerd voor v1
  • Door gebruik te maken van het standaard betalingsformulier dat door de v3-bibliotheek wordt weergegeven, worden de kaartgegevens van de klant niet naar uw server verzonden, waardoor de criteria voor zelfbeoordeling voor PCI DSS minder streng zijn.

Welke functionaliteit is beschikbaar in versie 3?

Versie 3 is in essentie ontworpen voor het uitvoeren van door de klant geïnitieerde transacties (CIT) die worden geauthenticeerd met Strong Customer Authentication (SCA).

Dit omvat:

• Verwerking van e-commerce (ECOM) kaartbetalingen met EMV 3DS (3-D Secure versie 2).
  • Verwerken van betalingen met ondersteunde digitale portemonnees:
    • Apple Pay
    • Google Pay
  • Het plannen van een abonnement na EMV 3DS-geauthenticeerde betalingen.
  • Verbeterde fraudeanalyse en screening tools van TRU Fraud Check (ondersteund voor winkeliers met een Trust Payments acquiring account).
  • Het uitvoeren van Adres Verificatie Service (AVS) en beveiligingscode controles.
  • tokenisatie van kaarten.
  • De betaling vergezeld doen gaan van andere secundaire verzoeken (bv. Rekeningcontrolen).
  • Kaartbetalingsformulier aanpassen.
  • Meertalige en aangepaste vertalingen.
  • Terugbellen na het indienen van het betalingsformulier.
  • Officiële ondersteuning van webframeworks (Angular JS, Vue.js, React JS).
  • Native iOS en Android applicatie ondersteuning (React Native).

Andere functies worden uitgevoerd met behulp van onze Webservices API

Dit omvat:

• Merchant-Initiated Transactions (MIT) / Customer Not Present (CNP) transacties.
  • Re-authorisaties
  • Restituties en payouts
  • Betalingen die geen gebruik maken van Strong Customer Authentication (SCA)
  • Verrichtingen vragen en bijwerken
  • Ondersteunde alternatieve betaalmethoden (APM) (bijv. PayPal, Alipay & WeChat Pay)
  • Incrementeel authorisaties

Klik hier om onze Webservices API-documentatie in een nieuw tabblad te openen.

Om te leren hoe u uw oplossing kunt migreren van JavaScript Library versie 1 naar versie 3, raadpleegt u de onderstaande artikelen: