Migratie van st.js van versie 1 naar versie 3

Laatst bijgewerkt:

Wij hebben een nieuwe versie van de JavaScript Library geïntroduceerd, die wij st.js v3 noemen.

Als u wilt weten hoe u uw oplossing kunt migreren van JavaScript Library versie 1 naar versie 3, raadpleegt u de onderstaande richtlijnen:

Waarom zou u upgraden van versie 1?

• De v1-bibliotheek wordt na 1 oktober 2024 niet meer gebruikt voor ECOM en MOTO betalingsoplossingen.
  • Migratie naar versie 3 zorgt ervoor dat de betalingsverwerking niet wordt beïnvloed en dat je integratie de nieuwste functies en beveiligingspatches blijft ontvangen.
  • Het gebruik van de st.js v3 kaartcomponenten zorgt ervoor dat de kaartgegevens van de klant niet naar je server worden gestuurd, wat resulteert in minder strenge zelfbeoordelingscriteria voor PCI DSS.

Functies in versie 3

• Verwerking van e-commerce (ECOM) kaartbetalingen met EMV 3DS (3-D Secure versie 2).
  • Verwerken van Mail Order Telephone Order (MOTO) kaartbetalingen.
  • Verwerken van betalingen met ondersteunde digitale portemonnees:
    • Apple Pay
    • Google Pay
  • Het plannen van een abonnement na EMV 3DS-geauthenticeerde betalingen.
  • Verbeterde fraudeanalyse en screening tools van TRU Fraud Check (ondersteund voor winkeliers met een Trust Payments acquiring account).
  • Het uitvoeren van Adres Verificatie Service (AVS) en beveiligingscode controles.
  • tokenisatie van kaarten.
  • De betaling vergezeld doen gaan van andere secundaire verzoeken (bv. Rekeningcontrolen).
  • Kaartbetalingsformulier aanpassen.
  • Meertalige en aangepaste vertalingen.
  • Terugbellen na het indienen van het betalingsformulier.

Andere functies worden uitgevoerd met behulp van onze Webservices API

Dit omvat:

• Merchant-Initiated Transactions (MIT) / Customer Not Present (CNP) transacties.
  • Re-authorisaties
  • Restituties en payouts
  • Betalingen die geen gebruik maken van Strong Customer Authentication (SCA)
  • Verrichtingen vragen en bijwerken
  • Ondersteunde alternatieve betaalmethoden (APM) (bijv. PayPal, Alipay & WeChat Pay)
  • Incrementeel authorisaties

Klik hier om onze Webservices API-documentatie in een nieuw tabblad te openen.