Migratie van st.js van versie 1 naar versie 3 voor MOTO

Laatst bijgewerkt:

Als je versie 1 van onze JavaScript Library gebruikt om MOTO transacties uit te voeren door tokens aan te maken om de kaartgegevens van klanten weer te geven, wordt er van je verwacht dat je migreert naar onze nieuwste bibliotheek, versie 3.

Voor

Voorheen, in versie 1, maakte je kaartingangen aan en kende je attributen toe aan deze kaartingangen. De JavaScript Library was verantwoordelijk voor het tokenen van de kaartgegevens voordat ze naar de verkopersserver werden verzonden.

Nu

In versie 3 maakt de nieuwe oplossing gebruik van een set iframes, waarmee de PAN, vervaldatum en beveiligingscode afzonderlijk en rechtstreeks op de server Trust Payments worden vastgelegd.

Na deze migratie zou u niet langer zowel de JavaScript Library en Webservices API te implementeren om een transactie te voltooien. In plaats daarvan is het proces vereenvoudigd, zodat alleen de JavaScript Library nodig is.

Procesoverzicht van versie 3

1. De klant neemt contact op met uw agent om een aankoop te initiëren.
  2. Je agent tekent in op je betalingsaanvraag.
  3. Bij het laden van de pagina haalt je applicatie de st.js library op van de Trust Payments CDN .
  4. Je applicatie initialiseert de st.js met een veilig gegenereerde en ondertekende JWT payload van je server.
  5. Je applicatie roept de kaart aan Components methode van st.js.
  6. De st.js voegt de kaartcomponenten in op de pagina van je applicatie.
  7. Je agent verzamelt de kaartgegevens van de klant via de telefoon en voert ze in de kaartonderdelen in, waarna hij op "Betalen" klikt.
  8. De TRU Connect gateway stuurt een autorisatie verzoek naar de uitgevende bank voor het aankoopbedrag en stuurt het antwoord terug naar de st.js.
  9. Je server verifieert het antwoord van de gateway.
  10. Het betalingsresultaat wordt weergegeven aan je agent.
  11. Webhooks kunnen worden geconfigureerd om ervoor te zorgen dat de laatste transactie-informatie naar je server wordt verzonden.

Samenvatting van noodzakelijke veranderingen in ontwikkeling

De wijzigingen die nodig zijn om uw oplossing te upgraden van versie 1 naar versie 3 van de JavaScript Library kunnen als volgt worden samengevat:

• Uw systeem hoeft niet langer betalingsverzoeken inclusief de cachetoken via onze Webservices API.
  • Je moet contact opnemen met ons ondersteuningsteam om een nieuwe gebruiker aan te maken met de rol "Webservices JWT".
  • Nieuw <div> voor het afhandelen van antwoordberichten (d.w.z. succes- en afwijzingsberichten).
  • Nieuw formulier-id voor het betalingsformulier.
  • Nieuw <div> tags voor het invoeren van kaartgegevens op het formulier.
  • Nieuwe opmaak voor de verzendknop op het formulier.
  • Wijzig het URL-pad zodat naar de nieuwe bibliotheek wordt verwezen vanuit onze CDN

U moet JWT (JSON Web Token) gebruiken in de bijgewerkte oplossing

JSON Web Token (JWT) is een open standaard die een veilige methode definieert om gegevens te verzenden als een JSON-object. Deze informatie kan worden geverifieerd en vertrouwd omdat deze digitaal is ondertekend. Lees meer (link naar externe site)

Betalingsgegevens worden opgenomen in een ondertekend JWT (JSON Web Token) dat door onze verkopers aan hun serverkant wordt gegenereerd met behulp van een gedeeld geheim dat wordt geleverd door Trust Payments.

• Voor MOTO transacties, moet u ervoor zorgen dat "accounttypedescription=MOTO" is ingediend.
  • In tegenstelling tot ECOM transacties, is 3-D Secure niet van toepassing op MOTO, dus je kunt "THREEDQUERY" uitsluiten van de requesttypedescriptions veld bij het maken van uw JWT payload.

Elke ongeautoriseerde wijziging aan het JWT maakt de handtekening ongeldig en het verzoek wordt afgewezen door Trust Payments.

Klaar om te beginnen?

We bieden bronnen die je helpen bij het implementeren van versie 3 van JavaScript Library.

Klik hier om verder te gaan