Migratie van Payment Pages versie 1 naar versie 2

Laatst bijgewerkt:

Als jouw Payment Pages er zo uitziet:

Als jouw Payment Pages er zo uitziet:

Of als uw HTTPS POST versie=1 bevat. Of als uw HTTPS POST versie=2 bevat.
Je zit op versie 1.

Volg de onderstaande stappen om te profiteren van de beschikbare nieuwe functies.

Je zit in versie 2.

Je bent er helemaal klaar voor!

Om te migreren van Payment Pages versie 1 naar versie 2, moet u de volgende wijzigingen aanbrengen in uw bestaande HTTPS POST:

• Change "version" van "1" naar "2".
  • Dien een extra veld in "stprofile" met een waarde van "default".

Wanneer u met versie 2 aan de slag gaat, voert u deze wijzigingen uit op uw test site referentie en zorgt u ervoor dat het uiterlijk en het gedrag zijn zoals verwacht voordat u wijzigingen aanbrengt op uw live site referentie.

Het volgende is een voorbeeld van een HTTPS POST naar Payment Pages versie 2:

<form method="POST" action="<DOMAIN>/process/payments/choice">
<input type="hidden" name="sitereference" value="test_site12345">
<input type="hidden" name="stprofile" value="default">
<input type="hidden" name="currencyiso3a" value="USD">
<input type="hidden" name="mainamount" value="100.00">
<input type="hidden" name="version" value="2">
<input type="hidden" name="orderreference" value="myorder12345">
<input type="submit" value="Pay">
</form>

Vervang <DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

Aanpassing

In Payment Pages versie 2 hebben we de manier waarop u het uiterlijk en de lay-out van uw pagina's kunt aanpassen verbeterd, waardoor meer flexibiliteit mogelijk is.

Ondersteunde nieuwe functies:

• Gebruik aangepaste HTML om geavanceerde aanpassingen uit te voeren op de payment pages.
  • De mogelijkheid om verschillende stprofiles, waarmee u op uw payment pages per verzoek kunt wisselen tussen verschillende lay-outs.

Als u al aangepaste CSS hebt geïmplementeerd op uw Payment Pages, moet u wijzigingen aanbrengen in uw CSS om versie 2 te ondersteunen. Klik hier om te beginnen.