De st-betalingsidentificatie overschrijven

Laatst bijgewerkt:

Dit formulier heeft dezelfde structuur als het standaardvoorbeeld op deze pagina, maar is aangepast met een aangepaste identifier, voor gevallen waarin uw toepassing onze naamgevingsconventie niet ondersteunt (bv. ASP.NET ondersteunt geen id's met koppeltekens).

JS Library v3 JS Library v2
<html>
<head>
</head>
<body>
<div id="st-notification-frame"></div>
<form id="stform" action="https://www.example.com">
<div id="st-card-number" class="st-card-number"></div>
<div id="st-expiration-date" class="st-expiration-date"></div>
<div id="st-security-code" class="st-security-code"></div>
<button type="submit" id="st-form__submit" class="st-form__submit">
Pay securely
</button>
</form>
<script src="<CDN_DOMAIN>"></script>
<script>
(function() {
var st = SecureTrading({
jwt:'INSERT YOUR JWT HERE',
formId: "stform",
});
st.Components();
})();
</script>
</body>
</html>

Vervang DOMAIN placeholder door een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.