Problemen met afdrukken in MyST oplossen

Laatst bijgewerkt:

Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de afdrukfunctie in MyST, bekijk dan de volgende tips voor probleemoplossing:

Ondersteunde browsers

Zorg ervoor dat u een ondersteunde webbrowser gebruikt:

• Firefox
  • Chrome
  • Safari voor Mac
  • Edge
  • Internet Explorer 11

Opmerking: We ondersteunen momenteel geen afdrukken vanaf iOS- en Android -apparaten.

Uw browser moet JavaScript ingeschakeld hebben.

Internet Explorer

Zorg ervoor dat u Internet Explorer versie 11 gebruikt en de laatste beveiligingspatches hebt geïnstalleerd.

Als u problemen hebt met de kop- en/of voetteksten

U moet de ingebouwde kop- en voetteksten van Internet Explorer uitschakelen, omdat deze die van MyST overlappen:

1. Klik op het tandwiel rechtsboven in de browser, en vervolgens op "Print" > "Page setup…" uit het menu.

2. Onder de "Headers and Footers" sectie, zorg ervoor dat alle drop-down velden zijn ingesteld op "-Empty-".

3. Klik op "OK" en start uw browser opnieuw op.

Als u na het volgen van bovenstaande stappen nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons Support Team.