Weergaveproblemen in Internet Explorer

Laatst bijgewerkt:

Als sommige elementen op de pagina niet correct worden weergegeven (bijv. pictogrammen, afbeeldingen, afdrukvoorbeelden, enz.), zijn de beveiligingsvoorkeuren van uw browser mogelijk met opzet op een strenger niveau dan normaal ingesteld, waardoor inhoud die geen risico vormt voor de veiligheid van uw computer wordt geblokkeerd. Met de volgende instructies kunt u de beveiligingsvoorkeuren terugzetten naar de standaardconfiguratie.

Door deze voorkeuren opnieuw in te stellen, verliest u alle aangepaste wijzigingen die eerder zijn aangebracht. Raadpleeg uw systeembeheerder voordat u doorgaat, voor het geval deze wijzigingen het beveiligingsbeleid van uw organisatie ongeldig maken.

Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het browservenster en klik vervolgens in het uitrolmenu op "Internet options". Er verschijnt een venster.

1. Klik op de "Security" tabblad bovenaan het venster.

2. Selecteer de "Internet" zone van het paneel bovenaan het venster.

3. Reset het beveiligingsniveau door te klikken op "Default level".

Herhaal stap 2 en 3 met de "Trusted sites" zone.

4. Klik op "OK".

Als dit het probleem niet oplost:

1. Start uw PC opnieuw op en open Internet Explorer opnieuw.

2. Installeer en gebruik een alternatieve ondersteunde browser (zoals Google Chrome of Mozilla Firefox ).