Hoe annuleer ik een Pre-Authenticatie?

  Achtergrond

Met Pre-auths kunt u geld reserveren voor een toekomstige transactie. Gedurende deze periode hebben de fondsen de bankrekening van de klant nog niet verlaten, maar deze gereserveerde fondsen zijn niet beschikbaar voor de klant voor andere aankopen.

De instructies hieronder zijn om een pre-auth te annuleren om de fondsen vrij te geven aan de klant.

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Tik op het pictogram Menu op het scherm en selecteer de optie Betaling na reserve….
  2. Voer een bedrag van 0,00 in, druk op
  3. Ga naar Autorisatiecode , druk op  
    • (terug te vinden op het Pre-Autorisatiebewijs van de handelaar/klant)
  4. Ga naar Volgnummer, druk op  
    • (terug te vinden op het Pre-Autorisatiebewijs van de handelaar/klant)
  5. De kassabon van de handelaar wordt afgedrukt, druk op OK; kassabon afdrukken
    • Beide ontvangstlijsten vermelden Auth Code en Volgnummer

  De termijn waarbinnen u kunt verwachten dat het gereserveerde geld aan de klant wordt teruggegeven, hangt af van de bank die het geld uitgeeft. Als het geld 10 dagen na de annulering van de pre-auth nog niet is vrijgegeven, moet de klant contact opnemen met zijn bank.

Castles Saturnus 1000

      

Binnenkort beschikbaar

Deze functionaliteit is nog niet beschikbaar voor je apparaat.
Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op.

Was dit artikel nuttig?
0 van de 0 vonden dit nuttig
Hebt u meer vragen? Dien een verzoek in