Hoe pas ik een bestaande Pre-Auth aan?

Laatst bijgewerkt:

Achtergrond

Met Pre-auths kunt u geld reserveren voor een toekomstige transactie. Gedurende deze periode hebben de fondsen de bankrekening van de klant nog niet verlaten, maar deze gereserveerde fondsen zijn niet beschikbaar voor de klant voor andere aankopen.

De onderstaande instructies zijn voor het aanpassen van het bedrag van een pre-auth die al is verwerkt.

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Tik op het pictogram Menu op het scherm
  2. Selecteer Aanpassing, Voer nieuw totaalbedrag in, druk
  3. Voer de Autorisatiecode van het originele Pre-auth ontvangstbewijs in, druk op
  4. Voer het volgnummer van het oorspronkelijke Pre-auth ontvangstbewijs in, druk op
  5. De Pre-Auth wordt opnieuw uitgegeven en de terminal drukt een ontvangstbewijs af.
  6. Gooi het originele pre-auth-bewijs na voltooiing weg (omdat het niet langer nodig is).
Castles Saturnus 1000

Binnenkort beschikbaar

Deze functionaliteit is nog niet beschikbaar voor je apparaat.
Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op.