Koppeling POS voor semi-geïntegreerde modus met TRU Link

Laatst bijgewerkt:

Dit artikel legt uit hoe je de terminal voor semi-geïntegreerde modus kunt koppelen met TRU Link.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten

Als u een semi-geïntegreerde POS-handelaar bent en uw terminal het volgende pictogram weergeeft, moet u koppelen met Trust Payments om uw terminal te activeren.

Voer de onderstaande stappen uit om uw terminal te koppelen:

1. Selecteer "Snelmenu".

2. Selecteer "Admin".

3. Voer het wachtwoord van de manager in.

4. Selecteer "Koppel met kassa".

Uw terminal zou gekoppeld moeten zijn, en u zou dit koppelingspictogram moeten zien:

Na succesvolle koppeling zal uw terminal zich binnen 1 uur automatisch registreren bij de service. Om de verbinding tussen de terminal en het kassasysteem te voltooien, moet u zorgen voor de registratie van het serienummer door het in te voeren in de app op uw kassasysteem. Dit is waarschijnlijk dezelfde plaats waar de TRU Link credentials werden ingevoerd.

Castles Saturnus 1000

Niet van toepassing

Deze functionaliteit is niet van toepassing op uw apparaat.