In- en uitschakelen

1. De terminal wordt ingeschakeld door de aan/uit-knop aan de linkerkant van het apparaat ingedrukt te houden tot het scherm oplicht.
  2. De terminal wordt weer uitgeschakeld door op de aan/uit-knop aan de linkerkant van het apparaat te drukken en"Uitschakelen" te selecteren in het weergegeven menu.

Voordat u de betaalautomaat aanzet, moet u ervoor zorgen dat de batterij is opgeladen, OF dat de voedingsadapter is aangesloten.