Netwerkverbinding

De Castles Saturn 1000-terminal ondersteunt Wi-Fi- en 4G-verbindingen. U moet verbinding maken met ten minste één van deze netwerktypes om het apparaat te kunnen gebruiken.

De Wi-Fi-verbinding beheren

Verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk
  1. Tik in het hoofdscherm op"Instellingen".
  2. Voer de"Beheerderwachtcode" in en tik op
  3. Tik op"Systeeminstellingen" en vervolgens op"Netwerkinstellingen".
  4. Op de weergegeven pagina Netwerk & internet tikt u op"Wi-Fi".
  5. Schakel de optie"Wi-Fi gebruiken" in als deze nog niet is ingeschakeld.
  6. Selecteer het Wi-Fi-netwerk waarmee u verbinding wilt maken uit de weergegeven opties.
  7. Voer het wachtwoord in en tik op"Verbinden".
  8. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm om de statusbalk bovenaan te openen. Als je een gegevensverbinding hebt, zie je een pictogram .
  9. Je kunt op het pictogram linksonder tikken om terug te keren naar vorige pagina's.
De Wi-Fi-verbinding uitschakelen
  1. Tik in het hoofdscherm op"Instellingen".
  2. Voer de"Beheerderwachtcode" in en tik op
  3. Tik op"Systeeminstellingen" en vervolgens op"Netwerkinstellingen".
  4. Op de weergegeven pagina Netwerk & internet tikt u op"Wi-Fi".
  5. Schakel de optie"Wi-Fi gebruiken" uit.
  6. Je kunt op het pictogram linksonder tikken om terug te keren naar vorige pagina's.

Zodra je een verbinding met Wi-Fi hebt ingesteld, zal je apparaat altijd de voorkeur geven aan een Wi-Fi-netwerk boven een 4G-verbinding als beide beschikbaar zijn.

De SIM-verbinding beheren

SIM-kaart(en) installeren

SIM-instellingen
  1. Tik in het hoofdscherm op"Instellingen".
  2. Voer de"Beheerderwachtcode" in en tik op
  3. Tik op"Systeeminstellingen" en vervolgens op"Netwerkinstellingen".
  4. Op de weergegeven pagina Netwerk & internet tikt u op"SIMs".
  5. Van hieruit kunt u gegevensverbindingen en roaming op elke SIM in-/uitschakelen.
  6. Je kunt op het pictogram linksonder tikken om terug te keren naar vorige pagina's.
Extra configuratie voor Mobius SIM's
  1. Volg de bovenstaande stappen om naar de pagina Netwerk & internet te gaan.
  2. Tik op"Mobiel netwerk" en vervolgens op"Geavanceerd".
  3. Scroll naar beneden en tik op"Namen van toegangspunten".
  4. Tik op + om een nieuw toegangspunt toe te voegen.
  5. Voer de volgende gegevens in op het weergegeven formulier:

Tik op bovenaan de pagina om terug te keren naar de APN-pagina.

6. Controleer op de APN-pagina of"Mobius" is geselecteerd.
  7. Tik op bovenaan de pagina om terug te keren naar de pagina Netwerk & internet. Als de SIM met succes is geconfigureerd, wordt nu je mobiele netwerk weergegeven.