Eerste installatie

Als je van plan bent een mobiele dataverbinding te gebruiken, installeer dan eerst de SIM-kaart.

SIM-kaart installeren

1. Sluit de meegeleverde USB-C oplaadkabel aan op de linkerkant van het apparaat. Er gaat een rood lampje branden wanneer het apparaat is aangesloten op de voeding. Laat het apparaat minstens 4 uur opladen voordat je verder gaat.

2. Houd de aan/uit-knop aan de linkerkant van het apparaat ingedrukt totdat het scherm wordt ingeschakeld.

3. Zodra het apparaat is ingeschakeld, wordt deze pagina weergegeven.

4. Je moet ervoor zorgen dat het apparaat is verbonden met internet via Wi-Fi of een 4G dataverbinding.

Netwerk instellen

Als er al een SIM-kaart in het toestel zit, maakt het toestel automatisch verbinding met het mobiele netwerk. U kunt de verbinding controleren door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen om de statusbalk bovenaan weer te geven. Een succesvolle gegevensverbinding wordt aangegeven door het pictogram .

Als uw apparaat geen verbinding kan maken met 4G, controleer dan of uw apparaat zich in een gebied met voldoende dekking bevindt. Als u nog steeds problemen ondervindt, raden we u aan contact op te nemen met uw provider voor assistentie.

5. Zodra het apparaat verbonden is met het internet, is het klaar voor gebruik.