Winkelinformatie bekijken

Volg deze stappen om je Merchant Id (MID), Terminal Id (TID) en andere winkelinformatie in de app te bekijken:

1. Tik op het pictogram linksboven en selecteer"Instellingen" in het menu.

2. Tik in het scherm Instellingen op "Opslaginformatie".

3. Van hieruit kun je bekijken:

• Merchant adres - Je bedrijfsadres zoals geregistreerd op Trust Payments.
    • Merchant ID - Unieke identificatie van de merchant binnen het platform van de acquiring bank.
    • Externe ID - Unieke site referentie geregistreerd op het Trust Payments platform.
    • Terminal ID - Unieke identificatie voor de winkel van de verkoper.

Tik op het pictogram om gegevens naar het klembord te kopiëren.