Je SoftPOS-wachtwoord opnieuw instellen

Als je je wachtwoord voor de SoftPOS app bent vergeten en opnieuw moet instellen, volg dan de onderstaande instructies:

1. Tik op"Wachtwoord vergeten?" op de aanmeldpagina van de SoftPOS app.

2. Nadat je het e-mailadres hebt ingevoerd dat aan je account is gekoppeld, stuurt Trust Payments een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen met herstelinstructies.

3. Tik in de ontvangen e-mail op de link"Uw wachtwoord opnieuw instellen". Hierdoor wordt een nieuwe pagina in uw browser geopend.

Deze link is 2 uur geldig. Als de link is verlopen, ga dan terug naar de aanmeldpagina en tik op"Wachtwoord vergeten?" om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

4. U wordt gevraagd een nieuw wachtwoord in te voeren en dit nogmaals te bevestigen. Nadat u deze stappen hebt voltooid, kunt u terugkeren naar de SoftPOS app en u aanmelden met uw nieuwe wachtwoord.

Als je je nog steeds niet kunt aanmelden bij je account, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor hulp.