Tips voor configuratie

Volg deze stappen om de functionaliteit voor tips in de app te configureren:

1. Tik op het pictogram linksboven en selecteer"Instellingen" in het menu.

2. Tik in het scherm Instellingen op "Tips".

3. Van hieruit kun je:

• Tik op het schakelvlak"De service activeren" om de tipfunctie tijdens transacties in of uit te schakelen.
    • Tik op"Waarde-eenheid" om de fooiopties te wijzigen zodat ze worden weergegeven als een percentage of een geldwaarde (bijv. 10% fooi vs. £10 fooi).
    • Tik op"Fooiopties" om de drie standaard fooiwaarden in te stellen die tijdens transacties aan de klant worden getoond.

Hoewel je slechts drie standaard fooiwaarden kunt configureren die tijdens transacties aan de klant worden getoond, krijgen klanten altijd de optie om handmatig een aangepast fooibedrag in te voeren als ze dat willen.

Hoe geeft de klant een fooi tijdens een verkoop?

Zodra fooien zijn ingeschakeld, wordt de klant gevraagd om een keuze te maken uit de vooraf gedefinieerde lijst met fooien voordat ze de aankoop afronden (of ze kunnen op"Ander bedrag" tikken om een eigen fooiwaarde in te voeren). Ze kunnen ook op"Ik pas" tikken om zonder fooi te betalen.