Onderdrukking van ontvangsten

Laatst bijgewerkt:

Wat is onderdrukking van ontvangsten?

Ontvangstbewijzen onderdrukken is een functie waarmee winkeliers die gebruikmaken van TRU Link (in een semi-geïntegreerde modus) het afdrukken van kassabonnen op de kaartautomaat kunnen stoppen.

Wanneer je Dynamische Munt Conversie (DCC) transacties verwerkt, moet je er altijd voor zorgen dat ontvangstbewijzen worden afgedrukt en aan je klanten worden verstrekt.

Hoe onderdrukking van ontvangstbewijzen in- of uitschakelen

Vereisten

De kaartautomaat moet worden gebruikt in semi-geïntegreerde modus (terminal is gekoppeld aan POS). Deze functionaliteit is niet beschikbaar voor winkeliers die een standalone oplossing gebruiken.

Voordat je het afdrukken van kassabonnen probeert te onderdrukken, moet je met je ePOS of kassaleverancier bevestigen dat de transactie-informatie wordt vastgelegd en gepresenteerd op de ePOS/till kassabon. Als dit niet is ingesteld, kunnen de kassabongegevens van zowel de verkoper als de klant niet worden afgedrukt.

Om deze functie te ondersteunen, moet uw betaalterminal de volgende minimale versie van de operationele software hebben:

• Castles VEGA - OS v135 en App v72
  • Ingenico - OS v70 en App v72

Volg deze instructies om het onderdrukken van bonnen in of uit te schakelen:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Tik op het pictogram Menu onderaan het scherm.

2. Tik op "Terminal instellingen".

3. Blader met de knoppen onderin het scherm naar beneden en tik op"Ontvangstbewijs klant".

4. In het volgende menu kunt u de volgende opties selecteren:

• "Uit" - Onderdrukt afdrukken is ingeschakeld.
    • "Aan" - Ontvangsten worden normaal afgedrukt.
Castles Saturnus 1000

Binnenkort beschikbaar

Deze functionaliteit is nog niet beschikbaar voor je apparaat.
Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op.