Hoe kan ik de vorige bon opnieuw afdrukken?

Laatst bijgewerkt:

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een kassabon opnieuw afdrukt.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Wanneer je Dynamische Munt Conversie (DCC) transacties verwerkt, moet je er altijd voor zorgen dat ontvangstbewijzen worden afgedrukt en aan je klanten worden verstrekt.

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Tik op Snelmenu raster-icon.png pictogram op het scherm.
  2. Selecteer Print kopiebon; de vorige bon komt uit de printer.
Castles Saturnus 1000
  1. Tik op Supervisor op het hoofdscherm
  2. Tik op Kopie winkelier opnieuw afdrukken of Kopie kaarthouder opnieuw afdrukken; de vorige bon wordt uit de printer gehaald.