Hoe schakel ik klantenontvangsten in of uit?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je kassabonnen kunt in- en uitschakelen.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Wanneer je Dynamische Munt Conversie (DCC) transacties verwerkt, moet je er altijd voor zorgen dat ontvangstbewijzen worden afgedrukt en aan je klanten worden verstrekt.

Houd er rekening mee dat de kassabon van de verkoper altijd wordt afgedrukt en dat de hieronder beschreven opties alleen van toepassing zijn op standalone oplossingen.

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten
  1. Selecteer Menu icoon op het scherm.
  2. Scroll naar beneden en selecteer Terminal instellingen.
  3. Scroll naar beneden en selecteer Klant bon.
  4. U kunt dan kiezen hoe uw terminal de klantenbonnen afdrukt.
    • Optie 1 - Op verzoek: Hiermee wordt u bij elke transactie gevraagd of u de klantenbon wilt afdrukken.
    • Optie 2 - Indien verplicht: Hiermee wordt de klantenbon alleen afgedrukt wanneer een bon verplicht is (bijvoorbeeld wanneer een handtekening vereist is).
    • Optie 3 - Altijd afdrukken: Hiermee wordt de klantenbon altijd afgedrukt.
Castles Saturnus 1000

Binnenkort beschikbaar

Deze functionaliteit is nog niet beschikbaar voor je apparaat.
Als je meer wilt weten, neem dan contact met ons op.