Koppel POS los (ga terug naar standalone modus)

Dit artikel legt uit hoe je een eerder gekoppelde terminal terug kunt zetten naar de standalone modus.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten

Als u een semi-geïntegreerde POS-handelaar bent en uw terminal toont het volgende pictogram, dan betekent dit dat uw terminal in een gekoppelde status is.

Als u de koppeling wilt verbreken en in stand-alone modus wilt werken, volg dan de onderstaande stappen:

1. Selecteer "Snelmenu".

2. Selecteer "Admin".

3. Voer het wachtwoord van de manager in.

4. Selecteer "Verbreek kassako…".

Uw terminal zou niet gekoppeld moeten zijn, en u zou dit pictogram moeten zien:

Zodra de koppeling tot stand is gebracht, wordt uw terminal automatisch uit de semi-geïntegreerde modus gehaald. U zou nu het bovenstaande pictogram moeten zien en u kunt betalingen in stand-alone modus uitvoeren.

Castles Saturnus 1000

Niet van toepassing

Deze functionaliteit is niet van toepassing op uw apparaat.