Koppel POS los (ga terug naar standalone modus)

Laatst bijgewerkt:

Dit artikel legt uit hoe je een eerder gekoppelde terminal terug kunt zetten naar de standalone modus.

Volg de instructies hieronder voor uw terminal:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten

Als u een semi-geïntegreerde POS-handelaar bent en uw terminal toont het volgende pictogram, dan betekent dit dat uw terminal in een gekoppelde status is.

Als u de koppeling wilt verbreken en in stand-alone modus wilt werken, volg dan de onderstaande stappen:

1. Selecteer "Snelmenu".

2. Selecteer "Admin".

3. Voer het wachtwoord van de manager in.

4. Selecteer "Verbreek kassako…".

Uw terminal zou niet gekoppeld moeten zijn, en u zou dit pictogram moeten zien:

Zodra de koppeling tot stand is gebracht, wordt uw terminal automatisch uit de semi-geïntegreerde modus gehaald. U zou nu het bovenstaande pictogram moeten zien en u kunt betalingen in stand-alone modus uitvoeren.

Castles Saturnus 1000

Niet van toepassing

Deze functionaliteit is niet van toepassing op uw apparaat.