Google Pay productiecontroles voor Android SDK

Laatst bijgewerkt:

Voer de volgende controles uit voordat je je integratie live zet om Google Pay te ondersteunen:

• Stel WalletConstants.ENVIRONMENT_PRODUCTION
  • Werk de instantie van Google Pay manager bij zodat deze je live site referentie bevat, bijvoorbeeld site12345.
  • Update PaymentTransactionManager instantie naar isCardinalLive = true
  • Alle ondersteunde betalingsscenario's zijn getest via uw testsite.
  • In-app logging is herzien om ervoor te zorgen dat er geen gevoelige informatie wordt gelogd tijdens de transactie om naleving van PCI te garanderen.
  • Je moet een Google Pay business account aanmaken voor wanneer je klaar bent om over te schakelen van de omgeving TEST naar PRODUCTIE. Registreren bij de Google Pay Business Console (link naar externe site).
  • Voor verdere begeleiding voordat u live gaat, kunt u hier terecht