Duplicatiecontroles

Laatst bijgewerkt:

Indien ingeschakeld op uw account, worden transacties die identiek zijn aan eerdere transacties die in de afgelopen 15 minuten zijn verwerkt, door duplicaatcontroles opgeschort. Dit is om automatisch veronderstelde dubbele transacties te voorkomen (bijv. als de klant zijn browser ververst en per ongeluk twee verzoeken verstuurt).

Om dubbele controles op uw account mogelijk te maken, kunt u contact opnemen met ons Support Team.

Beheer van als dubbel gemarkeerde transacties

Wanneer een transactie is opgeschort, wordt het Status betaling ingesteld op "2" en wordt het geld niet naar je bankrekening overgemaakt totdat je de transactie handmatig bijwerkt om dit toe te staan. U kunt de Status betaling bijwerken naar "1" met behulp van MyST of door een TRANSACTIONUPDATE verzoek in te dienen via onze Webservices API, en dit zal ons instrueren om de lopende transactie te verrekenen in de volgende afwikkeling batch. Klik hier voor informatie over afwikkeling.

E-mails met informatie over duplicaten

Wanneer duplicaten op uw account worden gesignaleerd, wordt u daarvan op de hoogte gesteld via het e-mailadres dat u bij uw inschrijving bij ons hebt opgegeven. Als u wilt, kunnen we deze e-mails naar een ander adres laten sturen. Neem hiervoor contact op met ons Support Team.