Wat gebeurt er als de kaart van de klant verlopen is?

Laatst bijgewerkt:

Zorg ervoor dat de vervaldata op uw actieve abonnementen geldig en up-to-date zijn, aangezien sommige uitgevers kaarten met verouderde vervaldata kunnen weigeren. Deze kunnen handmatig worden bijgewerkt via MyST of door een TRANSACTIONUPDATE verzoek in te dienen via onze Webservices API.

Als je veel transacties verwerkt, raden we je aan kaarsysteemupdates in te schakelen, waardoor de betalingsgegevens automatisch up-to-date worden gehouden. Klik hier voor meer informatie.