Hoe kan ik op de hoogte worden gebracht van abonnementen?

Laatst bijgewerkt:

Zodra uw site is ingesteld om abonnementen te verwerken, is het aanbevolen dat u ervoor kiest om meldingen te ontvangen om u op de hoogte te houden van betalingen die door de Abonnementsmodule op uw rekening zijn verwerkt.

Abonnementsverslagen

Als u e-mailrapporten wilt ontvangen die de verwerkte abonnementsbetalingen op uw site tonen, neem dan contact op met ons Support Team.

Structuur van e-mail

Als u het e-mailrapport voor uw account hebt ingeschakeld, ontvangt u een e-mail van no-reply@trustpayments.com voor elke dag dat abonnementsbetalingen worden verwerkt. Je ontvangt maximaal één e-mail per dag.

De e-mail wordt verzonden van no-reply@trustpayments.commet als onderwerp "Subscription Report for [datum in JJJJ-MM-DD]".
Voeg een regel of filter toe aan uw e-mailprogramma om te voorkomen dat de e-mails als junkmail / spam worden geclassificeerd.

De e-mails worden gepresenteerd in de vorm van een tabel, met de volgende velden (Dit type rapport is alleen beschikbaar in het Engels):

Veld Commentaar
Subscription reference De abonnementsreferentie is een unieke Trust Payments referentie voor de abonnementstransactie.
Transaction reference De Transactiereferentie is een unieke Trust Payments referentie voor de transactie.
Account Dit is de beschrijving van het type rekening die in het verzoek wordt gegeven. Dit moet "RECUR" zijn.
Request Het type verzoek dat wordt verwerkt.

Opmerking: AUTH is een autorisatie verzoek.

Currency De betaling Munt.
Settle status

Geeft aan of de betaling is vereffend.

Klik hier voor meer informatie over dit gebied.

Auth code De autorisatie code verstrekt door de uitgevende bank.
Error code

De Foutcode wordt gebruikt om te bepalen of het verzoek succesvol was of niet.

Klik hier voor een volledige lijst van errorcode waarden.

Base amount Het bedrag in basiseenheden, zonder komma's of decimalen. Bijvoorbeeld €10 wordt weergegeven als 1000.
Sitereference De site referentie identificeert uw individuele rekening.
Subscription frequency Het interval tussen abonnementsbetalingen.
Subscription number Dit is de positie van de transactie binnen een reeks abonnementsbetalingen. Bijv. 5/10 staat voor de 5e transactie van de 10.
Subscription type Dit is het type abonnement: "RECURRING" of "INSTALLMENT".
(Facultatief) Acquirer advice code Een teruggezonden numerieke waarde die aangeeft of verdere betalingen kunnen worden verwerkt. Aangezien dit veld alleen door bepaalde acquiring banks wordt ondersteund, moet u ons Support Team vragen dit aan uw rapport toe te voegen.

Voorbeeldrapport voor abonnementen

Foutmeldingen

Als u een e-mail wilt ontvangen als een abonnementstransactie op uw site een foutmelding oplevert, neem dan contact op met ons Support Team.

Structuur van e-mail

Als u het e-mailverslag op uw account hebt ingeschakeld, ontvangt u een e-mail van no-reply@trustpayments.com, voor elke dag dat abonnementsbetalingen worden verwerkt. U ontvangt maximaal één e-mail per dag. Meer dan één abonnement kan in één e-mail staan, en wordt gescheiden door spaties.

De e-mail wordt verzonden van no-reply@trustpayments.com met als onderwerp "Trust Payments transaction error".
Voeg een regel of filter toe aan uw e-mailprogramma om te voorkomen dat de e-mails als junkmail / spam worden geclassificeerd.

Hier is een voorbeeld van een e-mailbericht over een abonnementsfout (in dit geval is de kaart van de klant geweigerd):

Problem with processing transaction 3-64-56 – 70000 Decline subscriptionnumber:2

Kaarsysteemupdate meldt

Geldt alleen voor verkopers die kaarsysteemupdates hebben ingeschakeld op hun site referentie(s). Meer informatie.

U ontvangt een e-mail van no-reply@trustpayments.com voor elke dag dat Trust Payments resultaten ontvangt voor kaarsysteemupdate controles van Visa Account Updater (VAU) en Mastercard's Automatic Billing Updater (ABU) systemen, inclusief bijgewerkte betalingsgegevens (Betalingstype, vervaldatum en gemaskeerd kaartnummer). Ze worden gepresenteerd in de vorm van een tabel. U ontvangt maximaal één e-mail per dag (als er geen updates zijn, ontvangt u geen e-mail).

De e-mail wordt verzonden van no-reply@trustpayments.com
Voeg een regel of filter toe aan uw e-mailprogramma om te voorkomen dat de e-mails als junkmail / spam worden geclassificeerd.

"Gestopte" abonnementsverslagen

Geldt alleen voor verkopers die kaarsysteemupdates hebben ingeschakeld op hun site referentie(s). Meer informatie.

Over "Gestopte" abonnementen

Als wij een verzoek hebben ontvangen om een abonnement stop te zetten, zal de Abonnementsmodule automatisch voorkomen dat toekomstige betalingen worden verwerkt.

De active veld van het abonnement wordt bijgewerkt tot "3", wat betekent "Gestopt". Klik hier voor meer informatie over het actieve veld.

U ontvangt een e-mail van no-reply@trustpayments.com voor elke dag dat Trust Payments verzoeken ontvangt om actieve abonnementen stop te zetten, van Visa Account Updater (VAU) en Mastercard's Automatic Billing Updater (ABU) systemen. Ze worden gepresenteerd in de vorm van een tabel. U ontvangt maximaal één e-mail per dag (als er geen abonnementen zijn aangevraagd om te worden "Gestopt", ontvangt u geen e-mailbericht).

De e-mail wordt verzonden van no-reply@trustpayments.com
Voeg een regel of filter toe aan uw e-mailprogramma om te voorkomen dat de e-mails als junkmail / spam worden geclassificeerd.

URL-kennisgevingen

Het is mogelijk om te configureren dat URL-kennisgevingen naar uw systeem wordt gestuurd, na elke betaling die op uw site door de subscription engine wordt verwerkt. (Eén melding per transactie)

Om dit te configureren, meldt u zich aan bij MyST en navigeert u naar de "Regelbeheer".

Als u nieuw bent op de Regelbeheer, raden wij u aan deze informatie te lezen in combinatie met onze Regelbeheer documentatie.

1. Kies de site referentie

Selecteer de site via welke u abonnementen verwerkt en het actietype "URL-kennisgeving" uit de drop-down.

2. Creëer de voorwaarde

Maak een voorwaarde voor voltooide verzoeken, met de volgende eigenschappen:

• Het rekeningtype is "RECUR".
    • Verzoektype is "AUTH".
    • Selecteer alle soorten betalingen, valuta's en verrekeningsstatussen.
    • Foutcode is "0".

3. Maak de actie
    Als u dat nog niet hebt gedaan, maakt u een nieuwe actie aan met de URL van uw server en neemt u de velden op die u in de melding wilt opnemen.

4. Maak de regel

Gebruik de Regelbeheer, wijs de voorwaarde toe aan de actie en klik op "Opslaan". Zorg ervoor dat het selectievakje in de kolom "Actief" is aangevinkt, wat aangeeft dat de nieuwe regel actief is.

5. Reageren op de kennisgeving

Jij moet configureer uw systeem om op een melding te reageren met een HTTP 200 OK antwoord.
    Bijvoorbeeld: "HTTP/1.0 200 OK".
    Uw systeem moet binnen 8 seconden na ontvangst van een melding antwoorden.
    Klik hier voor meer informatie over URL-kennisgevingen.

Zorg ervoor dat u de regel hebt getest op uw testsite voordat u hem toepast op uw live site.

Als u kaarsysteemupdates hebt ingeschakeld op uw site(s):

Standaard configureren we automatisch URL-kennisgevingen wanneer we de functie kaarsysteemupdate inschakelen op uw site referentie. Deze meldingen bevatten de resultaten van kaarsysteemupdates controles die zijn uitgevoerd.