iOS SDK-vereisten

Laatst bijgewerkt:

Om onze iOS SDK te installeren en te beginnen met het verwerken van betalingen met Trust Payments, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

• Je app moet iOS 11 of hoger ondersteunen - Je moet je oplossing ontwikkelen met Xcode 11 of hoger.
  • U heeft een account nodig bij Trust Payments - Ons Support Team zal u voorzien van een test site referentie (verbindt uitsluitend met onze sandbox omgeving om te testen) en live site referentie (voor het verwerken van transacties via onze productie omgeving).
  • U hebt een server nodig die kan worden geconfigureerd om back-office verwerkingstaken uit te voeren die nodig zijn om verzoeken van klanten te verifiëren en te verwerken.

• U hebt een gebruikersaccount nodig met de rol "Webservices JWT" - Als dit gebruikersaccount nog niet is aangemaakt, vraag er dan een aan voor uw site(s) door contact op te nemen met ons Support Team.

• PSD2 - Om ervoor te zorgen dat je oplossing voldoet aan de Payment Services Directive ( PSD2), moet je ervoor zorgen dat alle transacties worden uitgevoerd met 3-D Secure. Dit wordt verderop in onze JWT-documentatie uitgelegd.