Ondersteunde domeinen

Laatst bijgewerkt:

Wanneer u verzoeken via onze gateway verwerkt, moet u ervoor zorgen dat u een ondersteund domein in de doel-URL opgeeft.

Payment Pages

Vervang <DOMAIN> in het codefragment met het volgende:

• https://payments.securetrading.net

JavaScript Library v2

Vervang <WEBSERVICES_DOMAIN> in het codefragment met het volgende:

• https://webservices.securetrading.net

JavaScript Library v3

Wanneer u de Content Delivery Network (CDN) gebruikt om te verwijzen naar de st.js library, wees u er dan van bewust dat de CDN verzoeken van uw localhost/127.0.0.1 omgeving zal blokkeren. Om uw applicatie lokaal te testen met CDN, moet u uw testapplicatie draaien met uw IPv4 adres in plaats van localhost. Na het uitvoeren van een lookup van uw IPv4-adres, moet u localhost in uw browser vervangen door het opgehaalde IP-adres.

Vervang <CDN_DOMAIN> in het codefragment met het volgende:

• https://cdn.eu.trustpayments.com/js/latest/st.js

Webservices API

Vervang <DOMAIN> in het codefragment met het volgende:

• https://webservices.securetrading.net