Om onze JavaScript Library te kunnen gebruiken, moet u aan de volgende eisen voldoen:

• U moet contact opnemen met ons Support Team:
    • Verzoek om een test site referentie (verbindt uitsluitend met onze zandbakomgeving om te testen) en live site referentie (voor het verwerken van transacties via onze productieomgeving).
    • Verzoek aan het Support Team om de nodige 3-D Secure provider details toe te voegen op de bovengenoemde test en live sitereferenties.

Als u bovenstaande stappen niet uitvoert, werkt het betalingsformulier niet correct.

• Ondersteunde desktopbrowsers - Op desktop OS moeten uw klanten een van de volgende ondersteunde browsers gebruiken:
    • Apple Safari (laatste 2 versies)
    • Google Chrome (laatste 2 versies)
    • Microsoft Edge (laatste 2 versies)
    • Mozilla Firefox (laatste 2 versies)
    • Opera (laatste 2 versies)
  • Ondersteunde mobiele OS - Op mobiel moeten uw klanten een van de volgende ondersteunde platforms gebruiken:
    • Android v7 en hoger
    • iOS/iPadOS v11 en hoger
  • Wanneer je de Content Delivery Network (CDN) gebruikt om naar de st.js library te verwijzen, wees je er dan van bewust dat de CDN aanvragen van je localhost omgeving zal blokkeren. Om het lokaal te testen, moet je je testapplicatie via IP draaien in plaats van localhost.

Als een klant problemen ondervindt bij het uitvoeren van een aankoop, raden wij aan het apparaattype en de browserversie vast te stellen en te controleren of deze worden ondersteund, zoals in de bovenstaande lijsten. Bij vragen over ondersteunde browsers kunt u contact opnemen met ons Support Team.

Uw vooruitgang

Zodra je aan de bovenstaande vereisten hebt voldaan, ben je klaar om je betaaloplossing te configureren.

Ga verder met stap 1