Tekst van het betalingsformulier aanpassen

Laatst bijgewerkt:

U kunt aangepaste bewoordingen opgeven voor de tekst die op het betalingsformulier wordt weergegeven. Dit overschrijft de standaard weergegeven labels en berichten.

Voordelen:

• Zorg voor alternatieve bewoordingen voor de standaardzinnen die worden geretourneerd (bijvoorbeeld om de stem van uw merk beter weer te geven).
  • Tekst vertalen in talen die we momenteel niet als ondersteund accepteren locale (zoals beschreven op deze pagina).

Ongewijzigd betalingsformulier met standaard uiterlijk

Uw betalingsformulier bijwerken

U moet uw betalingsformulier bijwerken om het woordenboek te bevatten translations. Binnen dit woordenboek kunt u meerdere sleutels opgeven, die elk een bericht zijn dat kan worden teruggestuurd door onze JavaScript Library. Voor elk in de sleutels gespecificeerd bericht moet u dan een overeenkomstige zin opgeven die ze overschrijft.

<html>
<head>
</head>
<body>
<div id="st-notification-frame"></div>
<form id="st-form" action="https://www.example.com" method="POST">
<div id="st-card-number" class="st-card-number"></div>
<div id="st-expiration-date" class="st-expiration-date"></div>
<div id="st-security-code" class="st-security-code"></div>
<button type="submit" id="st-form__submit" class="st-form__submit">
Pay securely
</button>
</form>
<script src="<CDN_DOMAIN>"></script>
<script>
(function() {
var st = SecureTrading({
jwt: 'INSERT YOUR JWT HERE',
translations:{'An error occurred': 'INSERT YOUR CUSTOM PHRASE HERE'},
});
st.Components();
})();
</script>
</body>
</html>

Vervang <CDN_DOMAIN> met een ondersteund domein. Klik hier voor een volledige lijst.

Hier is de volledige lijst van zinnen waarvoor aangepaste tekst kan worden opgegeven:
Belangrijk: Deze zijn hoofdlettergevoelig.

• Meldingsframe-berichten
    • “A target element for the input field with id could not be found. Please check your configuration”
    • “Amount and currency are not set”
    • “An error occurred”
    • “Decline”
    • “Form is not valid”
    • “Invalid field”
    • “Invalid request”
    • “Invalid response”
    • “Merchant validation failure”
    • “Method not implemented”
    • “Payment has been cancelled”
    • “Payment has been successfully processed”
    • “Timeout”
    • “You are not logged to Apple account”

CJ7-EN.png     CJ9-EN.png
Voor en na - Aanpassing van de berichten in het meldingskader

• Etiketten voor betalingsformulieren
    • “Card number”
    • “Expiration date”
    • “Security code”

CJ10-NL.png     CJ11-NL.png
Voor en na - De etiketten aanpassen

• Betalingsformulier knop
    • “Pay”
    • “Processing”

CJ10-NL.png     CJ13-NL.png
Voor en na - De knop aanpassen

• Label voor validatie van betalingsformulieren
    • “Field is required”
    • “Value is too short”
    • “Value mismatch pattern”

CJ14-NL.png     CJ15-NL.png
Voor en na - De validatielabels aanpassen