Zoeken naar sites

Laatst bijgewerkt:

Op de pagina "Sites" kunt u zoeken naar sitereferenties die aan uw MyST gebruikersaccount is toegewezen. Van hieruit kunt u klikken op sitereferenties in de resultatentabel om meer details te bekijken.

Vereiste gebruikersrollen

Site-admin, Sitegebruiker, Sitegebruiker 2, Ontwikkelaar 2

Hoe krijgt u toegang tot

Selecteer "Sites" in de zijbalk.

Een zoekopdracht uitvoeren

Om te zoeken in de volledige lijst van sitereferenties die aan uw MyST gebruikersaccount is toegewezen, typt u uw zoekopdracht in het zoekvak bovenaan de pagina en klikt u op het vergrootglas.

Bekijk de resultaten

De resultaten worden getoond in een tabel onder het zoekvak. Deze tabel geeft een basisoverzicht van de Sitereferenties die voor uw zoekopdracht zijn teruggezonden. Klik op een sitereferentie in de meest linkse kolom om meer informatie te bekijken.