Inschakelen van 3-D Secure versie 2

Laatst bijgewerkt:

TRU Connect - Payment Pages

EMV 3DS is standaard ingeschakeld op Payment Pages voor alle winkeliers en je account kan worden geconfigureerd om het hele proces voor je te beheren. Je moet eerst contact opnemen met ons Support Team en ervoor zorgen dat je account is geconfigureerd om betalingen automatisch opnieuw te proberen met 3DS authenticatie wanneer een zachte afwijzing antwoord wordt geretourneerd. Hierna zijn er geen verdere stappen nodig om EMV 3DS te ondersteunen op je Payment Pages oplossing.

TRU Connect - JavaScript Library
  • Als je versie 3 van onze JavaScript Library gebruikt, ondersteunt je oplossing al EMV 3DS. Je moet contact opnemen met ons Support Team om EMV 3DS in te schakelen en ervoor te zorgen dat het "THREEDQUERY" verzoek wordt ingediend in de JWT payload.

• Als u versie 2 van onze JavaScript Library gebruikt, ondersteunt uw oplossing al EMV 3DS. U moet dan contact opnemen met ons Support Team om EMV 3DS in te schakelen, wat vervolgens voor elke transactie zal worden geprobeerd, mits uw acquiring bank dit ondersteunt (er zijn geen extra stappen nodig).

Vanaf 1 december 2021 zal de Trust Payments JavaScript Library (st.js) voor versie 2 verdwijnen en niet langer officieel worden ondersteund.
    Klik hier om ons migratiedocument in een nieuw tabblad te openen.

• Als u versie 1 van onze JavaScript Library gebruikt, moet u contact opnemen met ons Support Team om EMV 3DS in te schakelen en vervolgens te migreren naar JavaScript Library versie 3.

Vanaf 1 december 2021 zal de Trust Payments JavaScript Library (st.js) voor versie 1 verdwijnen en niet langer officieel worden ondersteund.
    Klik hier om ons migratiedocument in een nieuw tabblad te openen.

TRU Connect - Webservices API

Als je betalingen verwerkt via onze Webservices API, kan EMV 3DS worden geïmplementeerd via een van de volgende methoden:

• Aanbevolen: Je kunt de Webservices API blijven gebruiken om de betaling te verwerken autorisatie, terwijl je onze JavaScript Library gebruikt om de EMV 3DS-verificatie te verwerken.
    Klik hier om aan de slag te gaan.
  • Gebruik Trust Payments 3DS API
    U kunt onze 3DS API gebruiken om de EMV 3DS-verificatie onafhankelijk van de daaropvolgende transactie te verwerken (extra kosten van toepassing - neem contact op met uw accountmanager voordat u deze oplossing inzet). Klik hier voor meer informatie.
  • Gebruik een derde partij MPI voor EMV 3DS-authenticatie
    Je kunt ook een externe MPI gebruiken om de EMV 3DS-authenticatie te verwerken en de authenticatiegegevens op te nemen in autorisatie verzoeken naar onze Webservices API. Klik hier voor meer informatie.
  • Migreer volledig naar JavaScript Library : In plaats van onze Webservices API te gebruiken, kun je onze JavaScript Library integreren in je betaalpagina en zullen wij automatisch de EMV 3DS authenticatie uitvoeren en de betaling verwerken.
    Klik hier om te beginnen.
  • Migreren naar gehost Payment Pages: U kunt er ook voor kiezen om te migreren naar onze gehoste Payment Pages oplossing. De klant wordt doorgestuurd naar onze gehoste kassa en wij handelen de hele betaalsessie af, inclusief het vragen van factuur- en leveringsgegevens, de kaartgegevens en het verwerken van een EMV 3-D Secure geauthenticeerde betaling, voordat we de browser van de klant terugsturen naar uw website. Omdat er geen gevoelige betalingsgegevens op uw servers worden ingevoerd, kan dit het PCI-accreditatieproces stroomlijnen.
    Klik hier voor meer informatie.
TRU Mobile
  • Als u onze Mobile SDK gebruikt, ondersteunt uw oplossing al EMV 3DS. U moet contact opnemen met ons Support Team om EMV 3DS in te schakelen en ervoor zorgen dat de "THREEDQUERY" aanvraag wordt ingediend in de JWT payload.