Ontvangstinformatie

Laatst bijgewerkt:

Voor elke transactie wordt een ontvangstbewijs afgedrukt. Het document bevat belangrijke informatie over de transactie en dient als bewijs van de transactie in geval van geschillen.

1. Naam verkoper en adres.
  2. Merchant ID - Unieke identificatiecode van de merchant binnen de acquirer bank. Als de merchant meerdere terminals gebruikt, heeft elke terminal een unieke TID, maar de MID kan voor alle terminals dezelfde zijn.
  3. Terminal ID - Unieke identificatie van de terminal binnen de systemen van de terminalaanbieder.
  4. Kaart merk - Kaartmerk zoals VISA, Mastercard enz.
  5. PAN - Het unieke nummer van de kaart bevat informatie over het merk van de kaart, de bankcode van de uitgever en het kaartnummer. Aangezien dit gevoelige informatie is, wordt deze gemaskeerd.
  6. autorisatie code - Unieke code van de transactie. Wordt gebruikt bij geschillen.
  7. Application ID (AID) en naam - Identificeert het aanvraagnummer op de kaart en de naam. Komt overeen met het kaarttype (Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron, V PAY etc.).
  8. Transactietype - Soort transactie zoals Verkoop, Merchant return, Omgekeerde laatste transactie, enz.
  9. Transactie Munt en Bedrag - Munt van transactie. In het geval van niet DCC is het Munt van de terminal (lokale Munt in het verkoopgebied), in het geval van DCC is het Munt van de kaart. Bedrag in opgegeven Munt.