In- en uitschakelen

Laatst bijgewerkt:

1. De terminal wordt ingeschakeld door de aan/uit-knop minstens 2 seconden ingedrukt te houden.
  2. Wanneer de knop wordt losgelaten, start de terminal het opstartproces dat ongeveer een minuut duurt.
  3. De terminal wordt weer uitgeschakeld door de aan/uit-knop minstens 5 seconden ingedrukt te houden (wanneer u de knop loslaat, wordt de terminal uitgeschakeld).

Voordat u de betaalautomaat aanzet, moet u ervoor zorgen dat de batterij is opgeladen, OF dat de voedingsadapter is aangesloten.

De Vega 3000C bevat geen batterij en moet altijd aangesloten zijn op het lichtnet via de meegeleverde adapter en kabel.