Eerste installatie

Laatst bijgewerkt:

1. Sluit de meegeleverde voedingskabel aan op de voet van het apparaat. Het apparaat moet tijdens gebruik aangesloten blijven op een stroomvoorziening.

2. Houd de knop op het toetsenbord minstens 2 seconden ingedrukt om het apparaat in te schakelen. Het inschakelen duurt ongeveer 1 minuut.

3. Zodra het apparaat is ingeschakeld, wordt deze pagina weergegeven.

4. Je moet ervoor zorgen dat het apparaat is verbonden met internet via Wi-Fi of ethernet.

Netwerk instellen

5. Zodra het apparaat verbonden is met het internet, is het klaar voor gebruik.