Eerste installatie

1. Sluit de meegeleverde voedingskabel aan op de voet van het apparaat. Het apparaat moet tijdens gebruik aangesloten blijven op een stroomvoorziening.

2. Houd de knop op het toetsenbord minstens 2 seconden ingedrukt om het apparaat in te schakelen. Het inschakelen duurt ongeveer 1 minuut.

3. Zodra het apparaat is ingeschakeld, wordt deze pagina weergegeven.

4. Je moet ervoor zorgen dat het apparaat is verbonden met internet via Wi-Fi of ethernet.

Netwerk instellen

5. Zodra het apparaat verbonden is met het internet, is het klaar voor gebruik.