Beschrijving van Castles VEGA 3000P

Laatst bijgewerkt:

De VEGA 3000C kan worden geïntegreerd met een VEGA 3000P die dan dienst doet als PIN Pad.

In deze configuratie wordt de VEGA 3000C gebruikt als het apparaat voor de winkelier (invoeren van het bedrag, controleren van de betaling en afdrukken) en de VEGA 3000P als het apparaat voor de kaarthouder (tonen van het te betalen bedrag, lezen van kaart en PIN-code).

De VEGA 3000P kan worden gebruikt als handelaar/kaarthouderterminal wanneer deze is geïntegreerd met een EPOS. In deze configuratie bestuurt de EPOS de terminal, levert de printer voor het afdrukken van kassabonnen en maakt een internetverbinding mogelijk.