Navigatie

Laatst bijgewerkt:

Navigeren door de pagina's

Aan de linkerkant van de pagina kun je op de links klikken om snel tussen de verschillende weergaven te navigeren:

Menu

Klik op het pictogram rechtsboven om de volgende opties te openen:

• Herhalen - Hiermee worden de gegevens in Guest Insights vernieuwd met de meest recente beschikbare gegevens.
  • Instellingen - Applicatie-instellingen wijzigen.
  • Afdrukken - Gegevens van Guest Insights afdrukken.
  • Een screencast opnemen - Maak een schermopname van je scherm.
  • Over - Geeft informatie weer over de versie van het platform dat u gebruikt.

schermvullend.svg Volledig scherm

Grafieken die worden weergegeven in Guest Insights kunnen worden uitgebreid tot een schermvullende weergave door te klikken op de knop schermvullend.svg icoon.

Tooltips

De Guest Insights-applicatie onthult vaak meer details als je met je cursor over de weergegeven afbeeldingen beweegt. Op mobiel kun je hetzelfde resultaat bereiken door in plaats daarvan op de afbeeldingen te tikken. In het onderstaande voorbeeld verschijnt er een tooltip met het bijbehorende bedrag als je met de cursor over een gegevenspunt in het cirkeldiagram beweegt.

Afmelden

Klik op de knop"Uitloggen" in de linkerzijbalk om uit te loggen uit Guest Insights.