Screencast opnemen

Laatst bijgewerkt:

Op elk gewenst moment kunt u een screencast opnemen van uw Guest Insights toepassing om te downloaden en te delen met uw team. Dit hulpprogramma bevindt zich volledig in de browser, wat betekent dat je geen extra software hoeft te downloaden om aan de slag te gaan.

1. Klik op de   pictogram rechtsboven en vervolgens "Een screencast opnemen".

2. Vink in de weergegeven overlay "Also record audio" aan als je een commentaar wilt opnemen met een aangesloten microfoon, klik anders op"Start recording!" om verder te gaan.

3. Selecteer of u uw browsertabblad, een specifiek venster of uw hele scherm wilt opnemen.

4. U ziet een rode aftelling van 3 seconden, waarna de opname begint.

Je kunt zien dat de opname bezig is als er een rode stip wordt weergegeven op het pictogram rechtsboven.

5. Klik op de knop   pictogram rechtsboven en vervolgens "Opname stoppen" (of druk op de escape-toets op je toetsenbord).

6. Je krijgt nu een nieuwe overlay te zien waar je een voorbeeld van je opname kunt bekijken. Klik op " " om een kopie van de video te downloaden.Video opslaan op schijf".

Video's worden gedownload in WebM-indeling.