Handshake functie

Laatst bijgewerkt:

Een Handshake wordt gebruikt om de verbinding van het apparaat met het internet te controleren aan de hand van de huidige netwerkconfiguratie.

Een apparaat dat met succes een handdruk uitvoert, wijst alleen op een succesvolle verbinding op het moment dat de test wordt uitgevoerd. Als u een onbetrouwbare verbinding hebt (bijv. slechte mobiele ontvangst), is het goed mogelijk dat de handdruk succesvol is wanneer deze wordt uitgevoerd en dat uw verbinding op een later tijdstip mislukt. Houd dit in gedachten tijdens het testen en beschouw de handdruk als een hulpmiddel om basiscontroles uit te voeren en problemen op te lossen. Als u problemen hebt met de betrouwbaarheid van uw verbinding, raden wij u aan uw netwerk te controleren of contact op te nemen met ons Support Team voor verdere assistentie.

De volgende instructies leggen uit hoe de handshake-functie moet worden uitgevoerd:

Castles VEGA- en Ingenico-apparaten

Een handshake kan worden uitgevoerd door in het hoofdscherm naar het"Snelmenu" te gaan en vervolgens"Test" te selecteren.

Deze functie drukt een papieren ontvangstbewijs af met informatie die bevestigt dat het verbindingstype met succes tot stand is gebracht ("WIFI" of "LTE"/ "3G"/ "2G" voor GPRS), samen met andere standaardinformatie die op ontvangstbewijzen wordt weergegeven, zoals de terminal-ID en Naam verkoper.

Als het ontvangstbewijs niet wordt afgedrukt, betekent dit dat de handshake is mislukt en moet worden onderzocht.

Problemen oplossen

Als de verbinding niet tot stand komt (verbindingstype wordt vermeld als "UNKNOWN") - Als dit gebeurt na het volgen van de stappen om verbinding te maken met Wi-Fi (Links: Move 5000, Desk 5000, 3000M/2, 3000C), neem dan contact op met ons Support Team voor assistentie.

Castles Saturnus 1000

Niet van toepassing

Deze functionaliteit is niet van toepassing op uw apparaat.